Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 6340

Lenne egy kérdésem a profikhoz.

 

Most együtt lakik nálunk a 3 pici mókusfiú és egyszerűen tündériek így hármasban (hárman összebújva szunyálnak pl. az etetőtálban). Csak úgy kíváncsiságból: ha nincs lány a közelben és valaki mondjuk egyszerre visz el két fiút akkor jól sejtem, hogy ha kell akkor életük végéig és boldogan eléldegélnek együtt?

 

Csak mert nálunk az anya és az apamókus is babaként került össze és azóta is egy párt alkotnak, néhány kisebb csetepatén kívül soha nincs köztük veszekedés.

 

Elméleti a kérdés csak nem akarok hülyeséget mondani ha valaki megkérdez erről de nekem úgy tűnik, hogy működne a dolog és, hogy ez a mókusoknak is jó lenne :)

 

Egyébként érdekes megfigyelni őket. Van egy fehér mókus, aki szerintünk az alfahím - na ő megszállottan kergeti az egyik barna mókus farkát. Aztán lepucolja. Volt már néhány rosszmájú megjegyzésünk ezzel kapcsolatban de én ilyet eddig még nem láttam... egyszer megpróbálom levideózni.

 

Egyébként meg már csak két fiú (egy fehér, egy barna) és a kis fehér kislány szabad, ma lefoglalták az egyik barna kisfiút. Remélem nem pont a fehér mókus nagy szerelmét viszik el mert akkor ingünk-gatyánk rámegy majd a mókuspszichológusra :)

 

(a gyerkőcöt így is meg fogja viselni ha majd elviszik az összes kismókust, a nulladik pillanattól figyeli őket és nem tudom hogy lehet egy 2,5 évesnek elmagyarázni, hogy a hőn szeretett kismókusok új családba kerülnek... )