adsr Creative Commons License 2009.08.27 0 0 4659
Látom beindultál és ráhúztál még egy adaggal. Én nem mondtam, hogy Te loptad a cuccot. Azonkívül én is máshogy fogalmaztam volna dolgokat, ha nem "szar alak"-oztál, meg "hülye fasz"-oztál volna. És nem folytatnád még mindig (pl pofánvágás). Én ezektől távol tartottam magam. Szóval hiába kiáltottak ki téged egyöntetűen úriembernek, azt azért ne vedd annyira magadra.

Mint írtam, én is örülök, hogy más volt az alap, mint azt valószínűsíteni lehetett (ismétlem, volt már ilyenre nem egy példa ugyanilyen szimptomákkal!!!!!). Ez a Gt-nek írt egysorosomban megtalálható és ezzel MiceElfAgain kollegát is megelőztem, miszerint a "tévedtem" talán jó lett volna a részemről (persze nem hülye faszozás után).
Azonkívül már csak nevetek, amikor véleménykülönbségek esetén a magyar topikokban az "irigységgel" jönnek elő. Ez olyan Magyar sajátosság ezek szerint. Elhiheted, hogy semmi okom irigykedni se rád, se senki másra. Én örülök, ha bárkinek, bármi megadatik. Őszintén remélem, hogy legközelebb nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy "fillérekért" kelljen árulnod bármit.
Előzmény: Tyutyu bá' (4650)