karrier Creative Commons License 2009.08.27 0 0 7735
Belső tartalom? Na ez már keményebb dió!

Vagy az én ingerküszöböm lett alacsonyabb, vagy "azénidőmben...", de azért néztem most nagyokat, hogy a Firmák mit meg nem engednek maguknak.
És még csodálkoznak is, hogy néhányan hazamennek. Ahelyett, hogy elgondolkodnának azon, hogy veszettünk néhány embert, aki lehet, hogy miattuk még az egyetemre sem jön vissza.
Elgondolkodtató, hogy hol van a megalázhatóság határa. Hogy meddig "jópofi" és játék, amibe még ismeretlenül is belemegy az ember, mégha megalázónak is tartja, és mikortól lesz kegyetlenkedés.
A létszám siralmas, csak közgáz adatot tudok mondani, 110ből 45 jött el.

Marci viszont tapsolt a nyakamban amikor bambapék módjára, a vágóhídi állatokként, fosrészegre leitatott pogányok és fosrészeg firmáik (kiseffel) bőgték a jóóószerencsétet. Nem tudom mit gondolhatott, de neki tetszett. Nekem nem. Azt hiszem öregszem. :) Kezdek olyan gyöpös lenni mint Szacsa. :D

És hát az adott szó ugye...
Ha egy csoportot személyesen jelentenek be a múzeumba úgy, hogy névvel telefonszámmal van beírva reggel 9 órára, akkor utána kár azt mondani, hogy mi nem mondtuk mert segget csinál az arcából, pláne, hogy egész délig vártuk őket. (hm... ...erdészek... ...hm). És megint általánosítottam, pedig azt ugye nem szabad.

Jó szerencsét!

Karrier
Előzmény: SzendGab (7734)