"...szánjon egy pár percet a borfeszten megjelenő vevőkre."Nyitott kaput döngetsz. A borász bizony rászánja nem is kevés percét a borfesztivál látogatóira. Az lehet, hogy nem mindenkire pont akkor amikor épp ő akarja. Lehet, sorba kell állni, lehet várni kell egy kicsit, lehet vissza kell menni akkor amikor ráér.
"Ezzel az okfejtéssel gyakorlatilag megkérdőjelezed a borfesztiválok létjogosultságát. Te most akkor végül is miért mész ki szerdán ?"Helyén kell kezelni a fesztiválokat... nem lehet mindenkire annyi időt szánni egy fesztiválon amennyit adott esetben az adott fesztiválozó szeretne. Lesznek fogyasztók akikre nem jut időnk és lesznek akikre jut. Remélem ezen utóbbiak lesznek többségben, de nagyon csodálkoznék ha bárki besértődne vagy hisztizne azon, hogy rá épp akkor amikor arra járt nem jut időm.
Én azért megyek ki, mert szeretnék találkozni sok jó cimborával és meg szeretném nekik mutatni az új borainkat... na meg jó buli. Ha nem mennék ki akkor valóban a forgalmazónk szakembere (Kovács Antal) mutatná be a borainkat és szerintem jobban is csinálná mint ahogy én fogom :) Ugyanis neki ez a szakmája, nekem pedig nem.
"Mitől lehet azonban mégis több egy palack bor a fogyasztó számára egy közönséges fogyasztási cikknél ? Hát természetesen a mögötte álló borásztól."Nagyon nem értünk egyet. De ezt nem itt és nem ebben a formában fogom megvitatni.
"a fogyasztó számára tök mindegy, hogy ki horgolta a zoknit..."Számomra ez sem tök mindegy.
"Bár a hosszútávú terveiteket nem ismerem, de szívből kívánom, hogy növekedjetek minél nagyobbra és évente palackozzatok 20-30e üveg bort.":D kívánj inkább jégesőt vagy lisztharmatot...
ugyanis nem kívánunk nőni, sosem kívántunk és sosem fogunk...
Küzdeni pedig a jövőben is a jó bor készítéséért fogunk és bízom abban, hogy a fogyasztóknak mindig lesz egy része aki jó bort szeretne és nem azt, hogy kiszolgálják. De ezt nem tudom most és itt elmagyarázni.
Részemről a vitát engedelmeddel lezárt nak tekintem.