*Babi* Creative Commons License 2009.08.26 0 0 6308

Üdv mindenkinek!

 

Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Van egy 3 hónapos csíkos móki lányunk, Spuri. Igyekeztünk felkészülni a tartására, de ezért még van egy két kérdés amiben nem vagyok biztos. Ha nem haragszotok hozzátok fordulnék ez ügyben. :)

Szóval:

 

Vettem gyönyörű (főznivaló) csöves kukoricát de nem tudom, hogy adható-e így frissen vagy hagynom kellene egy kicsit kiszáradni?

 

A szénában amit kaptam most láttam, hogy van néhány toklász. Kutyusaim miatt ezt "különösen veszélyesnek" minősítettem mert nem egyszer futottunk dokihoz miatta. Félek Spurinak is ártalmas lehet. Van olyan "széna márka" ami biztonságos? Ha igen hol lehet beszerezni? (Kertem nincs, 4. emeleten lakom.)

 

Most van itt a bodza szüret ideje, lehetőségem lenne biztonságos helyről közvetlen termelőtől bodzabogyót szerezni. Kaphat Spuri ilyet?

 

Szeretnék neki kötelet betenni de sehol sem tudtak tanácsot adni milyen kötelet válasszak ami biztos, hogy nem ártalmas neki ha megrágja. Tudnátuk ebben is tanácsot adni?

 

Nem akarom túlfeszíteni a húrt úgyhogy abba is hagyom! Előre is köszönök minden segítséget!

 

Nézegettem a képeket és a hozzászólásokat. Gyönyörűek a mókusaitok! Remélem egyszer nekünk is ilyen szelíd kis mókamesterünk lesz!

 

Üdv Bori