KÍNÁL
Sziasztok!
Gyakorlatilag a komplett ruhatáramat kifogytam, úgyhogy nagyon örülnék, ha megszabadítanátok ezektől. :))) (Alkuképes vagyok, postaköltségbe is beszállok, ha többet vesztek!)
Először a csini, alkalmi rucik:
1. Szöszi márkájú 3 részes nagyon szép szabású, divatos fazonú, barna színű csíkos kosztüm. A zakó és a nadrág kb. 2 alkalommal volt használva, a szoknya teljesen új. Mérete: 36-os. Ára: 8000.- + pk. (18.000 Ft volt...)
2. Különleges és egyedi 2 részes alkalmi ruha: miniruha és hozzá tartozó blézer. A blézer külön is nagyon csinos fekete nadrággal vagy szoknyával. Az anyaga ezüstszállal átszőtt, nagyon szép. Mindössze egyetlen alkalommal volt hordva, szinte új. Mérete: kb. S/M-es. Ára: 3000.- + pk.
3. Yves Calin (paris) márkájú, butikban vásárolt gyönyörű aranybarna szatén estélyi ruha. 1 alkalommal volt rajtam, szinte új. A rózsa az elején levehető, a hozzá tartozó stólával többféleképpen variálható. Nagyon jó fazonú, lágy esésű, sajnos a kép nem adja vissza mennyire szép! Mérete: 40-es. Ára: 6000.- + pk. (13.000 volt)
4. Orsay gyönyörű alkalmi szatén kosztüm, gyöngyökkel, flitterekkel, hímzéssel díszített. Nagyon szép, a szoknya különleges fazonú. Szép állapotú, keveset használt. A szoknya varrásait kézzel megerősítettem, de nem feltűnő és így stabilabbak a varrásai, mert az anyag feszes, nem enged. Picit a derékvarrásból is bevarrtam, de ezt esetleg ki lehet engedni. Mérete: kb. M-es. Ára: 4000.- + pk.
5. Két részes egyszerű és elegáns fekete alkalmi ruha. A ruha spagetti pántos, nagyon csinos fazonú, térd felettig ér. Tartozik hozzá egy csipke boleró/mellény is. Használt párszor, de szép állapotú. Mérete: cimke szerint S-es, de szerintem inkább M-es. Ára: 2000.- + pk.
6. Pasztellsárga színű, nagyon szép fazonú alkalmi ruha. Egy alkalommal volt rajtam. Mérete: kb. M-es. Ára: 1000.- + pk.
7. Új, cimkés fehér alkalmi ing, ezüst csíkos. Mérete: cimke szerint 52-es, de nincs akkora, szerintem 44 körüli. Ára: 1800.- + pk.
8. Rensix elegáns szövetnadrág, barna színű, élvasalt, vastagabb anyagú. Szép állapotú, keveset használt. Mérete: M-es. Ára: 1500.- + pk.