Merci87 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 6303

Sziasztok!

 

Köszi a tanácsokat, nekem is van benn függöágy, imádja! :) Ágak is vanak benn, szóval jól fel van szerelve a ketrec, látnotok kellett volna, hogy milyen körülmények között élt szegényke a tenyésztőnél. Akkora ketrece volt, amit még egy hörcsögnek se szívesen adnék! Teljesen meg volt rémülve, amikor betettük az 1 méter magas, házilag eszkábált, de kifejezetten jól sikerült ketrecbe. Nem mert ugrálni, egyfolytában csak a rácson mászkált, nem volt igazi mókus-feeling. meg a fáktól is nagyon sokáig félt, és csóválta a farkát, és messzire elkerülte azokat... :(

 

De már minden okés, sőt, talán kicsit el is szemtelenedett, de így is tündéri, majd meg lehet zabálni. Előző lakhelyemen volt szőnyegpadló, amit ott művelt, az haláli volt. Odament a szőnyeg pereméhez, és kúszva, lapulva simogatatta magát a bolyhokkal! :) Meg amikor futott, akkor is hátraengedte a hátsó lábait, hogy teljesen leérjen a hasa, és úgy kúszott a földön! Hasunkat fogtuk a röhögéstől! :)

 

A papagáj itatót mi úgy rögzítjük fel (mert nekünk is rácsos a ketrec), hogy bedugtuk az egyik "lyukon", így alulról tartva van, felülről pedig egy kábelkötegelővel kötjük oda a rácshoz. Azt hála Istennek nem rágja! De ha rágná, én biztos, hogy valami kenderkóccal, természetes anyaggal kötném oda!