S z i s z i Creative Commons License 2009.08.25 0 0 6296
Lencsi is rágja a ketrecet néha... Leginkább akkor, amikor belejön a játékba. Már többször írtam itt, hogy mi még nm tudjuk kiengedni, mert szegényem kicsivel több, mint egy hete egy lakásfelújításba csöppent be hozzánk, és gondolom már kijönne a ketrecből.
MI is kenderkötelet szeretnénk majd a nagy ketrecbe, ebben most egy ruhazsepiből készült függőágy van, abba csak ritkán mászik bele, de egy kisebb fajta fonott kosárkából csináltunk függő kosarat, abba teszünk mindenféle finomat, abba nagyon szeret beleugrani.
Mi a folyóparton szedtünk uszadék ágakat, azok vannak a ketrecben így is-úgy is belerakva, azokon nagyon szeret mászkálni, ugrálni egyikről a másikra. Ma tettem be neki mókuskereket is, hogy amíg nem tud kijönni legyen mivel elfoglalnia magát. egyébként a ketrece tágas, és nagyon jókat játszik bent, valószínű csak én aggódom túl, hiszen gondolom a tenyésztőnél sem futkosott a lakásban 8hetesen. Mindenesetre igen várjuk már mindketten a nagy alkalmat, amikor kijöhet.
Ja igen! Vettem kókuszdiót, ketté fogjuk fűrészelni, megy rá 3 lyuk, és az is fel lesz függesztve neki, meg apró ágakból csinálunk olyan Indiana Jones-os függőhidat még...
Előzmény: Merci87 (6293)