juliannae Creative Commons License 2009.08.24 0 0 87

dmke: köszönöm, hogy reagáltál, mert legalább annyiban megnyugtató,hogy kommentjeimben segitőszándékkal  irtam meg uezeket,amiket itt irtál te is. a Blikk-online-n  uezen nick névvel olvasható. A cikk cime"kinő a lábam. Igen és azt irtam pontosan ,hogy nem hiszem,hogy az ORSZI.bárhol az országban"azt mondta,hogy menjen vissza dolgozni ,mint gipszkartonszerelő/57 éves pécsi lakos., nem rehab.-os akkor sztem..,a nevét azért mertem kiirni, mivel a médiában Ő felvállalta .Jó lenne azért/én véleményem,hogy feleslegesen indulatokat gerjeszteni nem igen illdomos../, és ide nem saját érdekemben irtam. Valóban én Kkhalason voltam, és előtte nekem , hadd ne irjam,hogy is aposztrofálták.... ,nos én továbbra is csak a legjobbakat tudom irni az ott dolgozó szakemberekről..sajnálom ,ha másokat nem ilyen humánus szakemberekkel hozta össze a sors. Azonban nem r ó la m szól, én csak a nevezett személlyel kapcs.-os megnyilatkozásokat próbáltam összefoglalni,s kérni véleményeteket.  köszönöm szépen  mkét hozzászólást.   Ja igen és az is irtam,h ez a szabály ,hogy meg kell jelenni a bizottság előtt  és ott döntenek s megirtam,hogy van lehetősége megfellebezni stb...  köszönettel j