sic Creative Commons License 1998.12.09 0 0 182
Korovjov!
Nagy bánatomra, megkezdődött a süketek párbeszéde - már amúgy a T. Házban -,ahogy az előre látható volt. Csak figyeld meg a folytatást.
Egyébbként ha már itt tartunk, mi a fenének egy újabb "rendőrség", ha jogaiban pont úgy korlátozott,mint az eddigi. Nem lehetett volna a meglévőeket erősíteni. Majd nézzétek meg micsoda szakmai és anyagi versenyfutás és egymásra mutogatás kezdődik meg a zsaruk, a VPOP és az adósok között. Mert a törvény az, mint tudjuk, átmegy.
Az ÁSZ és jogosítványai pedig egy külön mise. Igaz, hogy nem ellenőrizheti csak a gazdálkodás jogszerűségét, de lát-e olyan mélyre, hogy a hibás miniszteri, vagy akár osztályvezetői rendelkezések végrehajtásából adódó pazarlást felfeddje?
Lásd 24/1995 PM rendelet, amely megnyomorítja a nyomtatvány-kereskedő (én) mindennapjait és két év után kiderült, hogy annyit ér, mint a TB vényellenőrzési rendszere. Ja, jó megközelítéssel csak az APEH-nek évi 70-80 millájába kerül a felesleges nyilvántartósdi. Ezt a legtökösebb adu ÁSZ sem láthatja, mert nem állnak beszélőviszonyban az emberekkel.