Szabolcs 22 Creative Commons License 2009.08.21 0 0 41728
Sziasztok!

Valahogy mindig sejtettem, hogy a BKV-nál csordogál a pénz erre is, meg arra is, de ami most a hírekből kiderül, hogy a BKV-s felügyelőbizottsági tagok a csatornázási műveknél, meg a MÁV-nál is benn vannak, szóval dől a lé, meg magukat végkielégítik olyan összeggel, ami az külföldön is jelentős, az botrány!

Az, hogy Budapest úgy amblokk járműállománya siralmas helyzetben van, az nem újsonság számomra, de hogy 3,3 milliárd megy végkielégülni egyes agyonkényeztetett és semmi érdemi munkát nem végző emberkéknek az döbbenetes. Hozzáteszem nálunk Szegeden szépen fejlődnek a dolgok idén már 14 alacsonypadlós járművünk lesz a 34 troliból és egyre szaporodnak. Az SZKT éves költségvetése 3 milliárd forint parkolási pénzzel és repülőtérrel együtt.

Minden évben nyereséges a cég!

Ennyi pénzből, amit ott sajna Pesten elbarmolnak a fejesek, annyiból legalább 50 csuklós autóbuszt vagy trolit vehettek volna.
Gondolom minden, ami a médiában lement, a jéghegy csúcsa, hisz emlékezzünk arra hírre amikor a letartóztatott kerületi polgármester fizetést kap még fél évig, mert nem tűnik fel senkinek... hogy egy másik cégnél felügyeleti bizottsági tag. Röhej és szégyen.

Nagyon remélem hogy kaptok egy rendes új BKV vezetést és vezért, aki elől nem lehet eltitkolni a dolgokat, és nem hogy nem érzi magát felelősnek a saját háza táján történt dolgoknak, hanem komolyan veszi, magába néz, levonja a következtetéseket és végre a fejlesztések irányába indítja el azt a vállalatot, ami ha most kezd jelentősen fejleszteni, akkor is évtizedekbe fog telni, hogy minden korszerűbb legyen.
Az idő pedig jelenleg a BKV ellen dolgozik, ha nem szedi össze magát.

Remélem hogy hamarosan elfelejthetitek a 30 éves Ziu vagy régebbi járműveket!
Én bizakodó vagyok.

Üdv: egy szegedi közlekedésbarát: Szabolcs
Előzmény: Törölt nick (41727)