Törölt nick Creative Commons License 2009.08.20 0 0 34177

Karesz

 

Te és manhattani vagytok azok akikkel bizonyos értelemben "összemartam" itt a fórumon. Bár én úgy érzem inkább Ti nehezteltek, mert bennem semmi tüske nincsen.

 

A baklövéseimre vagyok a legbüszkébb, mert hát azokból lehet a legjobban tanulni. Győr és a hasonlóság elég volt ahhoz, hogy lemenjen a redőny. S hát a Te, és a többiek hozzászólásai kellettek ahhoz, hogy felnyíljék a szemem. Úgy érzem tanultam az esetből. Lehet, hogy Te nem így látod, de ez szíved joga.

 

Mi lesz velem ha nem emlékszem az 50-es évek végére? 1970-ben születtem. 1974-től emlékszem dolgokra előtte csak arra mikor 1972-ben az orromat megharapta egy kutya, evvel a momentummal gyakran álmodom és szívből rühellek minden rühes csahost! :-) Amúgy a feleségemmel képesek vagyunk tegnap előtt megtörtént dolgokra másként emlékezni, lehet, hogy teljesen hülye leszek?

 

Amúgy a csingervölgyet nem csak akkor kutattam, kutatom ma is. Előkerült róla egy rajz. és van egy újabb ma még élő dolgozó aki szerelte őkelmét, ja a rajzot is ő készítette róla az 50-es években (de nézd erre emlékszem én is az 50-es évekből!  :-)). Aztán előkerült róla még egy brutál jó fotó. Ezeken tuti ő van és nem a Lina mert rajta van a neve az oldalán, úhhogy ezt nem téveszthettem össze.

 

Tanulmányozom természetesen a honlapot, néha hivatalból is és néha személyesen is megjelenek a kollégáknál, sőt keresek egy ajkai orvost aki a családtagok szerint mozdonyvezetői vizsgával rendelkezett és maga vezette a bánya mozdonyait amikor az ajkai bányász betegekhez hívták a vasútvonalak mentén. Kíváncsi vagyok igaz-e a legenda. Meg arra is, hogy mit lelek fel náluk, lelek-e fel egyáltalán valamit.

 

Amúgy a link alatt szereplő szervezet bármilyen levelet ír azt nem saját gyönyörésre teszi, hanem a jármű tulajdonosok részére, ha tehát ír valamit, akkor illetékességből küldi, és ha küldte akkor az anno irattározásra került és ha oda került akkor jó eséllyel az itt leszólt hova tovább semmibe vett, már már cikizett MÁV-os nyílvántartásban meg is van. Az az amit ott megtalálsz, azt itt is meg kell találnunk. Csak mivel nem a hatóságé a jármű ezért a hatóság nyílván kevesebbet levelezett ezen járművekről mint a tulaj.

 

TUDOM (nekem is van olyan levelem amely pecsétes elrendelős és nem történt meg a gyakorlatban mégsem az elrendelt járműcsere), hogy nem minden levél és irat tartalma fedi a valóságot. De azt is tudom, hogy az iratokat gyártó egykori és mai aktab@szók nem saját gyönyörükre szülték a papírokat, hanem azért mert azt rendelték el valóban amit abban leírtak.

 

Veled ellentétben nem kérlek fel rá, hogy ne oktass ki tedd csak, én büszke vagyok arra ha megértelek.

 

 

Előzmény: k.novotny (34171)