ferri72 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 8391
Szép estét. Majd valamelyik nap teszek róla képet , de most nagyon sok dolgom van. A fütés nem szűnik meg mert egy másik komplett radiátort építenek be ventilátorral amibe külön van a hűtő(ebbe megy a gáz) és a fűtőradiátor(a melegviz)többekközött ezért is olyan drága, ez egy komplett egység. A hűtő (nem tudom a pontos nevét) ami a traki elejében van,azon is van egy elektromos ventilátor ez automatikusan bekapcsol ha a klima működik,az egésznek csak annyi szépséghibáját látok hogy ez ráfujja a forrólevegőt az olaj és vízhűtőre, hiába van nekem is 6 lapátos ventilátor, nagy melegbe le kell szerelnem az oldaláról a lemezeket( tehát oldalról látszanak a hűtők, a hűtőtakaró lemezre gondolok, aszem az még a tiéden egybe van a motorházzal, de nkem 3 hatos csavar fogja külön), mert melegszik , így 80-90 között van a viz akár mit dolgozok, amúgy két kerülő és forr.Úgy néz ki a gép mint egy megsebzett terminátor. Fogyasztás meg erőbeni külömséget nem vettem észre de szerintem ez egy ekkora hengerűrtartalomnál elhanyagolható, ez nem 1.4-es opel astra.
Előzmény: Szaby27 (8384)