wings&baton Creative Commons License 2009.08.16 0 0 361

Terjeszthető szórólapok A Magyarok Országos Gyűlésének programjairól.

 

http://magyarokszovetsege.hu/content/elkeszueltek-es-letoelthetoek-magyarok-orszagos-gyulesenek-plakatjai-es-szorolapjai

 

 

http://www.magyarokszovetsege.hu/content/vukics-ferenc-magyarok-orszagos-gyulesiruel%E2%80%A6

 

 

"

Az ország legnagyobb szabadtéri rendezvényét szervezi meg társadalmi összefogásból a Magyarok Szövetsége. Ebben az évben a Szövetség települési csoportjai 1200 rendezvényt szerveztek. A településeket szervező közösségek a tavalyi Kurultajhoz hasonlóan állami és uniós pályázatok nélkül valósították meg terveiket. Ezen csoportok 2009. augusztus 21-23-án Kunszentmiklós–Bösztörpusztán 495 civil szervezettel közösen tartják az ország valaha volt legnagyobb társadalmi, kulturális, hagyományőrző rendezvényét és magyar termékek vásárát.

A rendezvény célja, hogy egybegyűjtse a pártoskodás nélkül nemzetben gondolkodó magyar közösségeket és elegendő erőt és hitet adjon a résztvevőknek a további tettek megvalósításához.

A piaci csoportok által birtokolt médiafelületek továbbra is mostohán bánnak a magyar emberek lelkierejéből megvalósuló történésekkel. A Magyarok Szövetsége folytatta a tavaly jól bevált receptet: személyesen szólította meg az embereket. A lakossági fórumok, a vásárok, megyegyűlések hatására az emberek kíváncsian várják az Országos Gyűlés programjait és a nemzeti összefogás és összetartozás élményét.

A továbbiakban részleteket közlünk abból, hogy mivel is fogunk mi Kunszentmiklós-Bösztörpusztán találkozni."