senorland Creative Commons License 2009.08.15 0 0 336
Flipperek Éjszakája & HPC 2009
Helyszín: Gold Crown Biliárd szalon 1117 Budapest Budafoki út 111-113. (Lágymányosi híd Budai hídfőjétől pár száz méterre)

Megközelítése tömegközlekedéssel

A komplexum egyszerűen megközelíthető a 3-as, a gyors 3-as, és a 103-as autóbusszal. A 3-as busz esetében a sportközpont a Kelenföldi Erőmű és a Hengermalom utcai megálló között található. Valamennyi buszjárat esetében a javasolt leszállóhely a Kelenföldi Erőmű.

Megközelítése autóval

Autóval érkezhetünk a Budafoki útról mindkét irányból, és a Hengermalom út felől. A parkolás történhet az épület előtt mindkét oldalon, az utat elválasztó középső járdaszigeten, illetve a Mc Donald’s parkoló mellett is. A Mc Donald’s parkolót a jelzés szerint kizárólag saját vendégeik használhatják.


Időpont: 2009 Október 17. 10.00 – 2009 Október 18. 10.00 [Non-Stop]

Idén hatodszor kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb 24 órás flipperes bulija a Flipperek Éjszakája. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén ugyanazon a helyszínen a Gold Crown Biliárd szalonban próbálunk a tavalyi flipper számot is felülmúló bulit rendezni (várhatóan 35-40 flipper). Szeptember környékén már egy előzetes géplistát is találtok majd itt).
 
Jegyárak:

Elő-regisztráció esetén: 2500 Ft (helyszínen 3000 Ft).
 
Az elő-regisztrációt a hpc2009@flipperklub.hu e-mail címen tehetitek meg az alábbi adatok kitöltésével. Figyelem! Kérünk mindenkit a saját nevében, a saját email címével regisztráljon (egy főnél több regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!)! Kérünk titeket az alábbi adatok pontos kitöltésére:
 
Regisztráló neve:  Flipper Péter
E-mail cím: flipper.peter@flipperes.hu
Telefonszám: 06/20 342 1234
Fórum Nick:  Flippeti
High score name: FLP
Az alábbi eseményre regisztrálok: Flipperek Éjszakája 2009 (erre azért van szükség mert külön kezeljük a nevezést a versenyre és a bulira is)
 
 
HPC 2009 [Hungarian Pinball Championship]

Idén első a (Flipperek Éjszakájával párhuzamosan) alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Pinball Championship. A verseny nemzetközileg is elismert, így azon világranglista pontok is gyűjthetőek.
HPC 2009 Regisztráció:
 
Az internetes regisztrációra október 1.-ig van lehetőség (vagy addig, amíg elérjük a 60 főt). A regisztráció után a High Score Name a főoldalon jelenik meg (igyekszünk minél gyakrabban frissíteni). A versenyre a nevezés limitálva van. Maximum 60 fő. Efölött sajnos nem tudunk regisztrációt fogadni. Helyszíni nevezésre (2000 Ft) csak akkor lesz lehetőség ha üres hely marad!

A versenyre a nevezési díj 1500 Ft (amennyiben az interneten történik). Az nevezést a hpc2009@flipperklub.hu e-mail címen tehetitek meg! Figyelem! Kérünk Mindenkit a saját nevében, a saját email címével regisztráljon (egy főtől több regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!)! Kérünk titeket az alábbi adatok pontos kitöltésére:

Regisztráló neve:  Versenyző Péter
E-mail cím: versenyzo.peter@flipperes.hu
Telefonszám: 06/70 342 1234
Fórum Nick:  Flippeti
High score name: FLP
Az alábbi eseményre regisztrálok: HPC 2009 (erre azért van szükség mert külön kezeljük a nevezést a versenyre és a bulira is)

A verseny menete
 
Versenyszabályzat alapelv:

A versenyszabályzatban azt az elvet követjük, hogy ha egy gép "lejt", akkor az mindenkinek "lejt". Ha egy gép véglegesen meghibásodik, akkor a csoport eredményét azon a gépen töröljük. Értelemszerűen. Kevesebb százalék, kevesebb osztóval. Esetlegesen előforduló vitás esetekről a Flipper Klub Vezetősége dönt.
 
Regisztráció élesítése:

A regisztráció élesítése, azaz a nevezés szombaton 10.00 - 11.00 óráig lehetséges.
 
Selejtező kör:

3 X 20-as csapatokban 3 X5 gépen történik. A legjobb 20 jut tovább (a 60 versenyző közül!!!) az úgynevezett százalékos szisztémában (ez azt jelenti, hogy minden gépen van egy bizonyos pontszám, ami a 100%, efölött nem is kell tovább játszani, kevesebb pont esetén a versenyzők arányos százalékot kapnak. A gépek „tournament” módra vannak állítva extra ball nélkül! A legjobb négy a "12 (elődöntő) " között folytathatja automatikusan, a többiek (16) a következő körbe kerülnek
 
16 között:

Hirtelen halál (1 gépet sorsolunk ki)rendszert alkalmazzuk, így csökkentjük 8-ra a résztvevők számát. Azt, hogy melyik pár melyik gépen játszik sorsolással döntjük el. A „gyengébb” játékos húzhat gépet. A párok a következőképpen alakulnak ki:

1 vs 9
2 vs 10
3 vs 11
4 vs 12
5 vs 13
6 vs 14
7 vs 15
8 vs 16
 


12 között (8 + 4 kiemelt, elődöntő):

A játékosok nevét kalapba tesszük, és a párokat újra összesorsoljuk. A játékosok ebben a körben 2 gépet sorsolnak ki maguknak. Amennyiben a 2 meccs után döntetlen az eredmény (tehát mind a két játékos nyert egy partit) egy harmadik gépen dől el az eredmény (a gyengébb játékos húzhatja ki melyiken)

6 között, döntő:


A döntő 1 gépen zajlik!