ati86 Creative Commons License 2009.08.12 0 0 455
246. rész - Minden rosszban van valami jó
Rendezte: Larry Hagman

Jockey: miután kihallgatják Cliffet, felkeresi a bírót, akitől azt kéri, trtsa távol Barnest az üzlettől amíg lehet, s kapjon felfüggesztett büntetést. A bíró sokallja Jockey kérését, de végül elintézi, hogy pár napig még lakat alatt legyen Cliff. Samanthával szeretné felfrissíteni kapcsolatát, de a nő egyelőre még nem biztos abban, hogy sikerülne. Végül felkeresi Jack az irodában, s kijelenti, hogy csatlakozik a Cliff elleni perhez.

Bobby: ebéd közben Jack jelenik meg előtte, aki azt mondja, azért volt olyan sokáig távol, mert Jamie halálhíre mélyen megrázta. Mikor Bobby felajánlaná neki, hogy működjön együtt velük a 10%-os perben, a férfi elutasítja, mondván, húgán az már nem segít. Este elmondja Jockeynak, hogy találkozott Jackkel, s a férfi elképed, amiért az önként távozott később. Bobby figyelmezteti bátyját, senki nem kényszeríthet arra egy embert, hogy maradjon, pláne ha elvesztette egyik rokonát. Egyik alkalommal Raynél jár, mikor meglátja Jennáékat a férfi otthonában. Bobby ingerülten faggatja Rayt, s a veszekedés verekedésbe torkollik. Bobby egy nagy plezúrral végül megússza az akciót. Elmondja Pamelának, hogy Jennáék a szomszédban fognak lakni, s ez aggodalommal tölti el a nőt. Hisztérikus rohamban tör ki a Jenna gyereke iránt érzett féltékenysége.

Samantha: megmutatja Valentine-nak az új irodáját. A férfi közli vele, hogy a cég komolya anyagi problémákkal küzd, a megrendelések visszaestek. Később együtt vacsoráznak, mikor feltűnik April. A férfit lenyűgözi April formája és kisugárzása, s már-már beajánlaná Samanthának. April nem vállalja a felkérést. Jockeyval együtt tölti az éjszakát, s reméli, hogy a folytatás is hasonlóan alakul.

Pamela: felkeresi Jeremy Wendell, aki közli vele, lejárt a bátyjával megbeszélt 3 nap haladéki idő, s felszólít a fizetésre. Kiderül, Barnes felajánlotta Jeremynek a Wentworth egy részét. Mikor Pamela értesül a rossz hírről, inkább kifizeti saját pénzből Jeremyt. Cliffnek jogosan nekiesik, amiért az elhallgatta ezt a cseppet sem jelentéktelen információt. Ezután eldönti, hogy végleg otthagyja az irodát.

Cliff: a kihallgatások után kiderül, semmi köze sincs az esethez. Felkeresi Jockeyt a cégénél, s ráönti mindent szitkát az üggyel kapcsolatban. Tudatja vele, hogy már az elején tudta, Jockey áll az egész szennyes akció mögött. Pamela dühkitörését jogosnak érni, s majd elsüllyed szégyenében. A bárban kifakad, hogy a testvére volt az utolsó biztos pontja, s nem akarja elveszíteni. Nem járt volna persze így, ha nem lett volna ilyen hűbelebalázs. Védőügyvédnek azt a Scottie Demerestet kéri fel, aki egykor Jenna perénél képviselte a védelmet.

Ellie: Claytonnal golfoznak.

Clayton: Ellie-vel golfozik.

Ray és Donna: Ray élesen összetűz Bobbyval a Jenna-ügy miatt. Biztosítja a nőt, nem kell elhagyni a házát, mert szereti őket, s senkinek semmi köze hozzá, hogyan él velük. Jenna azonban még bizonytalan.
Donna: egyre sikeresebb a washingtoni élete, s egyre otthonosabban mozog az "új világban."

Jenna: nagyon örül, hogy Rayhez költözhettek, de a Bobby-affér elgondolkodtatja, s attól tart, nem túl jó ötlet. Ray nyugtatja az asszonyt, hogy senkinek semmi köze ehhez. Jenna, ha kissé bizonytalanodik is, de hisz a férfinak s bízik a jövőben.
Előzmény: ati86 (454)