Üdvözlök mindenkit!
Egy pár gondolat!
Sajnos a Fórumos fiatalok versenyéből kiestem, mivel az egyesület nem röptet!
A kialakult vitához: beszéljétek meg egymás között személyesen a dolgokat, ott nincs félreértés, és szerintem úgy korrekt, + a legtöbb fórumos a galambok miatt jár ide!
A fórum fellendítése érdekében mindenki feltehetné a legeredményesebben szereplő galambjait, egy kis leírással, hátha valami következetetés le tudunk vonni!
A fogott galambokhoz: Én nem vennék igazolókártya nélkül egyet sem az biztos, szerintem mi lehetünk egymással szemben ennyire korrektek, hogy a más galambját nem vesszük meg, és akkor talán az eladó is elgondolkodik, hogy nem éri meg megfogni! Azonban négy évvel ezelőtt az egyik helyi galambásznál nézelődve a nyúlketrecbe zárva találtam egy CRO-s galambot élet halál között, anyira megsajnáltam, hogy megvettem, meggyógyítottam, kerestem a gazdáját hiába! Mivel a megfogásakor eltörték a szárnyát repülni nem nagyon tudott, így hát kiengedtem, és azóta is méltóságban éli az életét, és nem mellékesen az unokája a legjobb galambom, ennyivel hálalta meg a bizalmat! Szóval ha valakinél ilyen galambot látok azt nem ítélem el.
Sok sikert mindenkinek a fiatalok versenyéhez, hajrá Neon!
Várom a galambok képeit!