D55 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 131

OFF

hungeri: Ó, nagyon is tévedsz.

Abban, hogy csuklóshiány van? Igaz, mostanában nem sokat utazom a reggeli csúcsban,d e az elmúlt években számtalanszor láttam szóló b uszt a 2A-n, 27-esen, de a napokban valamelyik kertvárosi járaton is (nem az 50-esen). A csuklóshiány tényét pedig nekem Pk Zrt.-sek is mondták már.

 

23-0 nekünk.

Nekünk? Miért, ki az a nekünk?

 

Ellenben én biztosan befejeztem az itteni részvételt, neked mondhat az ember bármit, nem vagy képes sem elfogadni, legtöbbször úgy látszik, felfogni sem.

Egyetlen olyan példát mondj erről a topikról, amikor valamely észérvedet nem fogadtam el és nem is írtam rá ellenérvet!

 

A saját észrevételeidet reprezentatív felmérésnek veszed, de amint valaki más ellenpéldát hoz fel, az biztosan kiragadott példa.

Ne haragudj, de ez csúsztatás. Eddig csak a Budai-48-as tér menetidőkre mondtam, hogy kiragadott példa. Annyit pedig talán mondhatok, hogy a 14-es busszal kapcsolatos "felméréseim" reprezentatívnak minősülnek. A legtöbb vonalra ez nem igaz - el is fogadom az észérveket, például azt, hogy a 2/21/31A-ra csúcson kívül tényleg elég lenne a 7-8 perces követés.

 

A topik indításával pedig az volt a célom, hogy újra legyen Pécs közlekedésének és egyúttal az egész Dél-Dunántúlnak egy topikja. Sajnos az előzményeket nem ismerem és nem tudom, hogy miért törölték az eredeti pécsi topikot, aztán azt is, amelyet Te nyitottál.

ON

Előzmény: hungeri (130)