D55 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 124

hungeri: Nem nyert ! Tudtommal Budán !!!!!!!!!!!!
De precíz vagy... :)
Ezt csak akkor fontos megkülönböztetni, amikor a közgázosokkal kevernek össze :)
 
Jajj ne viccelj már!!! Összesen okoz az a három megálló 45 másodperc kiesést, ha egyáltalán tényleg megáll ott a busz.
Meg szokott állni és a látszat csal - egy megállás szerintem inkább fél perccel növeli meg a menetidőt, de ezt is csak akkor, ha nincs jelzőlámpa, ahol lekési a zöldhullámot.
 
Ugye nem 45 másodperces menetidőkülönbségre tervezel gyorsjáratot ?!
Nem és tulajdonképpen nem is a gyorsaság miatt lenne az a gyorsjárat, hanem azért, hogy az Uránváros-Belváros utasokat ne kelljen az Építők útja felé körbevinni. Jelenleg elég sokan a 2/2A-val utaznak, mert az jár sűrűn. Így viszont a 102/27 is sűrűbben járna, tehát valószínűleg kevesebb Urán-Belváros utas használná a 2/2A-t. Cserébe a jelenlegi 2/2A vonalán csúcsban sem kéne 5 percenként járni, hanem mondjuk 7-8 percenként, a 102-es pedig 15 percenként járna. Tulajdonképpen az óránkénti 12 járatból 4 átmenne a 27-es útvonalára, így ennyivel kevesebb lenne a járműkm, na meg ennyivel gyorsabb lenne a fordulóidő.
 
Senki nem fog a 3+30-asoddal labirintusost játszani a városban.
Félreértesz. Nem miattuk lenne a 3+30, azért is hoztam a 6-os villamos példáját. Viszont a régi Kertvárosból Egyetemvárosba utazóknak már jó lenne, nem? Arról nem is beszélve, hogy közvetlen eljutás lenne a Kórház tér környékére is.
 
A másik témában, amiben nem velem vitázol, ott tévedsz, hogy ugyan Kertváros az egyik végállomás, de Kürt utca a másik.
Nem egészen értem, hogy most miről van szó. A Kürt utcához nem terveztem 45 perces menetidejű vonalat. A 60+113 és a 60+14 lenne ilyen, de nem értem, hogy másfél órát miért nem lehet egyszerre levezetni, ráadásul nem is végig városi forgalomban.
 
A fedélzeti számítógépnek tehát lövése sincs, hogy adott pillanatban merre is kellene járnod, ennél fogva azt sem adja tudtodra, késel-e, sietsz-e.
Most vagy Neked, vagy nekem nincs lövésem a fedélzeti számítógép funkcióiról :)
Én biztos, hogy láttam már rajta K, meg S betűt és mellette egy számot, ami néha változott. Ha ez nem a késés-sietés, akkor mi lehet?

P a P: Szóval semmi értelmes összekötési javaslat?

Ez csak akkor lesz igaz, ha leírod, hogy az én összekötési javaslataim miért értelmetlenek :)

Előzmény: hungeri (120)