hungeri Creative Commons License 2009.08.10 0 0 120
"Nem nyert :)
Én Pesten tanulok."


Nem nyert !
Tudtommal Budán !!!!!!!!!!!!

"A 27-es még három másik megállóban megáll..."
Jajj ne viccelj már!!! Összesen okoz az a három megálló 45 másodperc kiesést, ha egyáltalán tényleg megáll ott a busz. Mert ugye felszálló / leszálló híján nem áll meg - mint sokszor a valóságban. Ugye nem 45 másodperces menetidőkülönbségre tervezel gyorsjáratot ?!

"Ilyen alapon a budapesti 4-6-os villamosnak és a kör-IC-nek sincs értelme :)"
Azt gondoltam, már elég eszed lesz, hogy kihagyd ezt a poént. Hány ember utazik Móriczról Moszkvára 6-ossal? Hány ember utazik Budapestről Szolnokra kör IC-vel miskolci kezdéssel? Segítek, sehány. Hány ember utazna Kertvárosból egyetemvárosba? Segítek: sok. 1) nekik ott van az (M)55. 2) Senki nem fog a 3+30-asoddal labirintusost játszani a városban. Érted már ?! Az utasoknak lineáris relációk kellenek, ők A-ból B-be nem úgy akarnak eljutni, hogy közben lássák Pécs összes műemlék jellegű épületét.

A másik témában, amiben nem velem vitázol, ott tévedsz, hogy ugyan Kertváros az egyik végállomás, de Kürt utca a másik. Olyan 45 perces menetidővel, mindenképp. Tehát 90 perc oda vissza a menetidő, plusz a "városi közlekedés sajátosságai". Na ezért kérdezte jogosan az Olvtárs, hogy mi lesz a pisi kakival. Tudjuk, Toitoi a Kürt fordulóban, csak 1) Te fogod takarítani és kihelyeztetni és fenntartani? 2) Hova dobja le szerencsétlen a csuklós buszát, míg nyomja az ipart, hogy közben másokat, főleg más buszokat (M55) ne tartson fel ?!
Előzmény: D55 (100)