Szeplák Creative Commons License 2009.08.09 0 0 8652
Üdv!
T.Thick mai látogatása közben felmerült bennem pár kérdés:

1.)Tudtok-e valami jó kecsegés receptet,mert már unom a paprikás lisztes megoldás.(jelenleg 6db kecsege áll rendelkezésemre,mivel nem rég ettem fel őket:) )
2.)És ez a fontosabbik.Amikor a kecsegét pucolom akkor a gyomrában van bélféreg(ettől még nem is annyira) és a szervei között van egyfajta sárga,lapos szintén féreg(talán métely,Na ettől aztán kissé félek)Amelyik egyedekben az utóbbi is előfordul azoknak a szervei kékesek és fel vannak dagadva.Főleg a májon láccik meg ami ha sok ilyen féreg van jelen teljesen megdagad és kifakul állaga szempontjából pedig szivacsra emlékeztet.A kérdésem az lenne hogy ezektől a férgektől mennyire kell, hogy féljek??
3.)A hosszú orrú és a rövid orrú kecsege között mi a különbség?Esetleg az ivart jelöli?Vagy egy változat?(mint a tőponty,nyurgaponty,tükrös).