ViSoR-TDi Creative Commons License 2009.08.09 0 0 86655

Hát igazából nekem még szerencsém volt, mert csak egy GT25 esett le róla, de ahogy eladtam ismét letérdelt. És az nincs minden bokorban 65ért :) Ha nem cserélsz katergázszűrőt, szintén repül a turbó. Befostak a PDC szenzorok elöl-hátul, egyik a másik után, csipogot mint egy kanári, turbónyomásszabályzó szelep, a két termosztátból 1 mindig szar :), a xenon szintező jeladója, kiszerelhetetlen berothadt helyen, AC pumpa 60ezer volt jóáron, kipotyogtak a gombok a klímavezérlőből, a hátsó fékbetét 8000km-t bír és jó olcsó (mert azzal fogja meg a DSC a kipörgést, és 410Nm mindenhol kipörög...), váltógondok: AS390R típusú 390Nm-es GM váltó van rajta, na most gyárilag 410Nm... Egy chip és viszlát. (A 730d-n már rendes váltó van). A váltóra szintén jellemző, hogy két kört pörögsz, félrelöttyen az olaj a wandlerban és be is csomagolt. Kisnyomású pumpák, nagynyomású pumpák mindenkinek beszarnak elöbb-utóbb. Folyamatos kormány-, futóműgondok: M-es futóművet öli a magyar út, olyan kis fiaszfasz segédkarokat cseréltettem vagyonokért, amik normális autóban nincsenek is. 90%-uk pixelhibás 5 éves korára, véget nem érő sor... és minden mutatvány >100eFt.

A jótulajdonságairól legalább ennyit tudnék írni, sőt ha akkor nem vagyok faszari és manuál 540-et veszek, most jóeséllyel azt sem tudnám, hogy a fórum létezik. És aligha evett volna 700ezerrel többet 5 hónap alatt... dehát áá. Megundorodtam a preszítzsvasaktól jóidőre. Amit a 24 éves 2-esemtől elvárok, azt nyújta is...

Előzmény: balabmw (86593)