cvt01 Creative Commons License 2009.08.08 0 0 643
Hát a nagy steakzabálásból nem lett semmi mert a szakács (én) kapott egy olyan vírusos gyomorrontást, hogy két napig 20 percnél többet egyhuzamban nem töltött a wc fülkén kívül. Banán rizs almaszósz és pirítós diétán kivül másra még gondolni se tudtam nemhogy steaket a számba vegyek. Egyébként arra is úgy jöttem rá, hogy tényleg beteg vagyok (még az első wc roham előtt), hogy fejben tervezgettem a steakvacsit és hirtelen rámjött egy enyhe hányinger - mondom itt valami nincs rendben a nyálnak kéne összefutni a számban nem rosszul lenni a steak gondolatától...
A baj az, hogy a társaságot nem lehet újra gyorsan összerántani és csak augusztus utolsó hetében érnek rá. Én meg attól félek, hogy ez a hosszú idő a fagyasztóban tényleg elront valamit a husiban. Valakinek van erről tapasztalata? Van különbség ízben egy 1 hétig fagyasztott és egy 4 hétig fagyasztott hús között? (-20 C)