agavve Creative Commons License 2009.08.08 0 0 997

Javítsatok ki, ha tévedek, de a közgyűlésen nem pusztán a gondok lett leszavazva, hiszen a ház elhanyagolását senki sem szerette volna, hanem egy totál kaotikus és tisztázatlan kérdésben kellett döntenünk. Ugyanis arról volt szó kezdetben, hogy pl. a biztonsági szolgálat pluszban elvégezhetne némi melót a teljes állású gondnok helyett, illetve esetenként megfizetnénk a szükséges hibaelhárítást szerelő hívásával stb stb stb. Szóval én úgy emlékszem, hogy nem arról volt szó, hogy a gondnoki teendőket senki semmilyen mértékben nem végzi majd el, ennek ellenére sajnálatos módon végül ez valósult meg és most mindenki dacosan azokat okolja, akik a gondnok teljes állásban való megtartása ellen szavaztak (takarékossági okokból és ideiglenesen). Ez megint nem szól másról, mint hogy könnyebb az egymásra mutogatás ahelyett hogy számon kérnénk, miért nincs megoldva a minimális gondnoki munka így vagy úgy.

A másik dolog... az albetétesítésről mindenki úgy beszél, mintha az a közeljövőben megtörténhetne. Évekre kell felkészülni, hiszen a perfeljegyzés mindent blokkol. Én személy szerint kértem írásbeli tájékoztatást a per miatt kialakult helyzet aktuális állásáról az O.Cs-tól, meg is ígérték többször, semmit sem kaptam, mondanom sem kell. Ha az SZVB is megpróbálná (hátha ők szerencsével járnak) az jó lenne. További kérdésem lenne, hogy a közös költség tartozások kb. 3 milliós összegéből mennyi az O.Cs. része? Vagy ez egytől egyig lakói tartozás?

Sajnos egyet kell értenem hori76-tal abban, hogy egy ügyvédre pluszköltségért is megérné költeni, ha már így is úgy is csak gombolódnak le rólunk az összegek, ki tudja mire és főleg kik helyett.