sirpg Creative Commons License 2009.08.07 0 0 612

Sziasztok,

 

Szerintem is az UPC a "szabadon" választható szolgáltató. Ők csinálták a kábelezést vagymi. Szóval tőlük kell kérni ajánlatot. De ha nem akarsz, akkor nem muszáj telefont kérni, a telefon-tv-internet nem függ össze, akár lehet csak neted, vagy csak tv-d szóval szabadon kombinálható. Szerintem nem drágák, bár lehet most egy digi-s meg fog fenni, mert náluk olcsóbb. De létezik társasházi ajánlat is a UPC-nél ami lényegesen olcsóbbá teszi a szolgálatást. Én már próbáltam elindítani a UPC-nél de a közös képviselővel fogják felvenni a kapcsolatot állításuk szerint. Úgyhogy őt kell majd ez ügyben is zargatni.

 

A lopások, behatolások ellen meg tenni kellene, akár egy kamerás rendszer, bár az se számít, ha nem vagyunk hajlandóak vigyázni saját magunk és mások értékeire.

 

Apropó, ti tapasztaltatok javítást a házban, miután beázások voltak? Szerintem nem kéne hagyni, hogy következő esőnél is így járjunk....... most még csak a lift hibásodott meg tőle, aztán majd az egész villamos rendszer utána ezek cseréje.. .stb.stb.stb... főleg úgy nem kell hagyni, hogy ez még az építtető feladata lenne és nem a biztosítótól kell 1-2 éves huzavona után kifizettetni a javítást...

 

 

Bakfitty