Éva54 Creative Commons License 2009.08.07 0 0 1293

Nagyon köszönöm az elszivóra a reagálást, de konkrétan nem irtam, hogy én a fürdőszobai elszivóra gondoltam. Nekem meg még külön wc elszivóm is van, de egyiket sem látom olyan nagyteljesitményűnek. Az ára és a hangja is igen nagy!!!!

Egyetértek azzal, hogy meg kellene dolgokat beszélni lakógyűlésen, vagy esetleg azokkal összejönni külön, akiket ténylegesen érdekel a ház sorsa, nemcsak laknak.

A garázs vizről pedig csak annyit, hogy a takaritók tisztességgel kimossák a kukákat, de sajnos nem folyik le nekik a viz és azért hordják ki a vizet a garázs részre. Ez bizony a beruházó hiányossága és el kell rendezni, mert a kukákat mosni kell, a garázsban pedig nem állhat állandóan a viz, mert nagyon gusztustalan és kellemetlen, főleg, hogy tudjuk honnan és milyen viz az. A kukatárolóban nem folyik le a viz, mert lehet, hogy nem is lefolyó az amit ott látunk.

A takaritók már jelezték mindenkinek, de senkit nem érdekel igazán.

Valóban össze kellene irni a problémákat és akár több órát együtt tölteni és megbeszélni azokat. Nem szabad az időt sajnálni, mert azért látom, hogy a gondnok és a közös képviselő is törődik a problémákkal.