somolyó
2009.08.06
|
|
0 0
329
|
Sziasztok! Időnként benézek ide s elolvasom a hozzászólásokat. Nos, én 2007 óta humirával injekciózom magam 2 hetente. Előtte elviselhetetlen volt az életem a fájdalmak miatt, sem éjjelem sem nappalom nem volt. Annyi változás történt, hogy nyugalmi állapotban nincs már az a sajgó, szúró fájdalom. Tudok aludni is. Mozgás során természetesen fájnak az ízületeim, de ezzel már együtt tudok élni. A korlátaim továbbra is megvannak, de az életem elviselhető lett. Sunyi módon újabb és újabb ízületeimet támadja meg a betegség de még az is elviselhetőbb mint a humira előtt. Mellette szedem a korábban felírt gyógyszereket is, havonta laborvizsgálatot csináltatok. Időközben leszoktam a dohányzásról is. Az elmúlt 2 év során felszedtem egy csomó kilót. ezen edzem az agyam, hogy ezt leadjam. Félévente járok a kötelező ellenőrzésekre, s 3 havonta szakorvoshoz. Kicsit ironikusan azt mondom, ahhoz, hogy megbecsüljük az alacsonyabb fájdalom szintet közel kell járni az elviselhetetlenséghez. Hát nekem a humira segít elviselni. |
|