Sziasztok!
A közös kard OK. Csütörtök és péntek is jó nekem, 3-7 között bármikor, stílszerűen legyen a Corvin Mozi előtt.
Ki jön? Fényképezőt hozzatok !
Az ügyvédem (rövidítve és tömörítve) annyit állapított meg, amit FontanaFan, azaz hogy a rendeltetésszerű használat lehetősége valamint a használatbavételi engedély együttesen feltétele a készre jelentésnek. Előbbit a műszaki átadással bizonyítják (amire szerintük előreláthatóan augusztus végén kerül majd sor), persze ekkorra már lehet, hogy valóban alkalmas lesz rá. Ha nem, a szerződésben foglaltaknak megfelelően továbbra is jár a kötbér.
A hbv-t meg lehet támadni, bár az ügyvédem szerint ez csak "jogorvoslat", ettől még az a kezükben van (ha ott van) és élhetnek vele. Szerintem viszont ez adott esetben visszamenőlegesen érvényét veszti, azaz nem élhettek volna vele, tehát érdemes megpróbálni. Holnap délelőtt kiderül, hogy megvan-e, vagy csak megkérték, sztem utána beszéljünk csak a megtámadásról.
Ezen felül azt is megírta, hogy nincs naptári hónaphoz kötve a kötbéres időszak (tehát aki bármely hónap 30-án írta alá, annak júli 31-ig természetesen eltelt júni 30-tól mégegy hónap). Persze akinek aug 1-én kezdődik, annak inkább az előbbi opció.
A találkozón a fentieket lenne jó teljesen letisztázni; valamint egységes álláspontot kialakítani arról, hogy pontosan mit is tegyünk.