Cowgirl73 Creative Commons License 2009.08.01 0 0 5329

 

Hali!

 

Tulajdonképpen én elöször Székesfehérváron láttam meg a CMT-t akkor hozták be úgy 1993 körül. Rengeteg jó klippet, country danc stb volt rajta, és rengeteg videót is feltudtam venni. Akkor kedveltem meg úgy 100 előadót, és azóta is keresem, vagyis próbálom valahonnan letölteni Lisa brokoptól-ismeritek?- a One these of nights c.számát.

Egyébként úgy tudom amerikában Garth a "vezető", és igezából nem annyira kedvelem, ok, vannak jó számai, de nekem ö túl "ordító", vagyis hangos, ha értitek mire gondolok:) Ezért kedveltem meg inkább a férfi előadóktól Clint Blacket, Alan Jacksont, Tracy Byrd-öt, TimMcGrawt stb, női énekesekből meg ugye a "nagy" reba McEntire, Patty Loveless, Trisha Yerawoodot... Nektek kik a nagy kedvencek?

Nagyon tetszik a country dance is, és tudom baromi nehéz megtanulni, de ha valaki már fújja az összes különböző lépést, akkor nagyon nagy élmény lehet rá táncolni az tuti! :) Kár hogy én béna vagyok ehhez, sosem tudtam jól táncolni, sőt tesiből is csak kettes voltam, dehát ez van:))) Jó lenne ha lenne olyan hazai együttes, amelyik angolul énekelne saját számokat, és kicsit megközelítené az amerikai countryt, de lehet van ilyen énekes, vagy csapat, csak én nem tudok róla... Sok CMT díjátadót is láttam anno, drukkoltam is x,y-nak, élmény volt! Nekem a szívemhez Clint Black nőtt, kaptam is tőle egy autogrammot, és képet... Aztán valahogy ahogy teltek az évek sajnos leszoktam a country zene hallgatásról, ahogy megszűnt a CMT és elköltöztünk amúgy is.. Az 1995 -ben felvett videóklippek id odalettek, jópár garth Brooks koncerttel, country dance-el, és mással is...De mikor ott voltam a fesztiválon Gárdonyba akkor nagyon megbántam, mert valahogy akkor éreztem ott otthon magam.. fura érzés, nehéz elmondani, illetve elmagyarázni, de fantasztikus élmény volt, és öröm egyben, hogy sokan szeretik, ismerik ezt az amerikában nagyon népszerű, dallamos népzenét.. És szívem szerint bekiabáltam volna, hogy nem -e lehetne esetleg kívánságműsor , és akkor a zenekar eljátszott volna egy-egy közkedvelt, és ismert előadótól egy számot, az király lett volna:))

Ha nyersz a lottón, kérlek hívd meg reba mcEntire-t, és Clint Blacket, és Tanya Tuckert is a jó öreg texas, és Nashville-ből:) Köszi előre is!!!!

Ja a Zone Clubbol aszem mindennap van Tuckerville, benne tanya és a 2 gyereke...

Uhh, annyit írtam, befejezem:))

Legyetek jók:))

Country forever!!

Jihaoo:) alias, Szilvia:)