agavve Creative Commons License 2009.07.31 0 0 991

A kk felhívását a következőképpen értelmezem:

 

"aki eddig is határidőre és fillérre pontosan fizetett, legyen szíves mostantól hónapokkal előre befizetni a közös költséget, hogy az O. Cs.-nak és a tartozást felhalmozó lakóknak továbbra se kelljen, hiszen így szegény beruházónak nehéz lesz majd az eladatlan lakásokat értékesítenie, a szegény szerencsétlen tartozóknak meg nem lesz melegvizük.... légyszi, légyszi, légysziiii... olyan rendes gyerekek voltatok eddig is..."

 

Felháborítónak tartom, hogy a felhívás szövegében még csak utalás szintjén sem szerepel a tartozást felhalmozók - az eddigieknél nyomatékosabb - felszólítása a fizetésre!!! Kapásból a kisebb ellenállás felé húz... fizessenek azok, akik eddig is fizettek, a tartozást felhalmozókat macerás noszogatni.

 

Az O.Cs. mutatott netán jó példát és fizetett előre az eladatlan lakásai után több havi közös költséget a vészhelyzet elkerülése érdekében???

 

Tisztelt SZVB! A fórumon adhattok tájékoztatást arról, hogy az O.Cs. tartozik-e közös költséggel és ha igen hány lakás után?

 

Elképesztő, hogy a kk sértődött kamaszlányként zokon veszi, ha valaki számon kéri rajtuk, hogy miért nem lépnek fel kellőképpen a nemfizetők ellen (ezért is fizetjük őket)... Vajon hogyan fog ez a nevetséges felhívás hatni a tartozókra?! Halálra röhögik magukat!!! Majd a balekok fizetnek, ők pedig továbbra se perkálnak és az égvilágon semmi nem fog velük történni.