Nem csak 82ildi látja úgy, hogy abszolút igazságtalan vagy, hanem igen sokan - hogy ne említsem a keresztény vitapartnereimet más helyeken. Ismerek én ateistákat egy debreceni klubból is - és nem abból indulok ki, hogy "filozófusnak" hívnak - de egészen más véleményen vannak, mint Te. Sőt, ha egyszerűen elolvasom azokat az emaileket, amiket küldenek nekem az olvtársak, akkor is magamat igazolom ellenedben. Elhiheted, hogy máshogy látják a Tőled esetleg több tapasztalattal rendelkező emberek is. Kisebbrendűségi érzésnek a nyoma sincs és ezt nem fogom bizonyítani Neked, ha akarod gondold ezt - kb 100-an máshogy gondolják.
Az az érved pedig, hogy nincs okom a beképzeltségre eléggé általános, mert senkinek sincs.
"A visszamaradottság mást jelent"
Nem jelent mást; aki például túllép azon amin én nem tudok, ahhoz képest én visszamaradott vagyok.
"Hagyd a korodat. Nem ment fel semmi aló"
Mondtam ilyet? Azt mondom, hogy indokolttá tesz egy kis ifjonti hevességet.
"Ezt szintén elfelejtheted, ehhez nincs meg a kellő tudásod."
Tévedsz. Nagyon is meg van. Sőt eleve a pszichológiai elemzések szerint is azért fejlődik ki valakiben a meggyőzési szándék, vagy a túlzott polemikusság, mert valamilyen szempontból igen nagy a tudása, abból az okból, hogy nyitott a téma felé.