choppers13 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1051
Üdv mindenkinek!

Szomorúan olvasom ezeket a negatív beszámolókat, és ez bizony sok kinti kocsival így alakul, de úgy tudom hogy a használt autónál is működik a 3 napos visszavétel ha olyan hiba jelentkezik ami nem felel meg a km szerinti állapotnak.

Hát az én gépem is németből hozott, már gyúrja a 140ezret de csak úgy süvít, és ketten használjuk a párommal.A javítás eddig a szokásos semmi eget verő. Én a vétel előtt lemásoltattam a forgalmit és amit lehetett lekérdeztem róla mindent, a német szerviz átfaxolta a teljes szervizelését a kocsinak amit javítottak náluk, végül is első tulaja volt neki és onnan vitt egy új pt-t ezt meg beszámolták, úgy mond jókor jó időben lett rátalálva, de nem is volt ár alatt megjegyzem.

Szerintem sokan hozzá nyúlnak olyanok is szerelni ilyen kategóriájú autókat ,hogy több kárt okoznak mint hasznot, sajnos!

Komáromba készülünk már péntek reggel indulunk, nagy bandával megyünk ,nagy bulit tervezünk. Aki jön lesz hely a kocsiknak kiszalagozva, meg persze sátornak a többit a helyszínen.

Gábor, akkor majd valamikor össze futunk az egyik bulin ha máshol nem, de ha a bébit még nem akarjátok ebbe a melegben fárasztani ,esetleg ugorj el szólóban vagy majd a Zegi alsóerdei talira ,ha gondolod!

Az óriás hambival kapcsolatban ,egy marhaszelettel azért fel lehetne kicsit javítani...