Giorgio90 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 818
Hello Mindenkinek!
Én is a Penny Market-nél dolgozok, és nem hiszem, hogy egy ilyen fórum azért jön létre, hogy ország világ előtt kiteregessetek céges dolgokat. Nem értem, hogy miért vártok fizetés emelést, amikor némelyik kolléga még írni sem tud magyarul. (nézzétek meg nyugodtan, hogy mit írtatok, ott van, a tietek!) Szerintetek egyébként más multi cégnél nincsenek problémák? A központ azért kéri a Mi segítségünket, mert Ők fentről nem látnak le minden egyes üzletbe. És igen is van olyan vásárló aki szeret fontoskodni, de közületek mindenki magába nézett rendesen? Itt mindenki profi? Szerintetek a területi vezető nem segít? Akkor beszéljetek vele, és ne itt hordjátok el mindennek! Nem gondoljátok, hogy át kéne gondolni, hogy mit írtok le? Azt hiszitek, hogy ide vásárló nem téved? Egy szó mint száz, azért nem tud előre lépni a cég, mert vannak olyan emberek, akik nem azt nézik, hogy hogyan lehet előre lépni, hanem azt, hogy a fórumon, hogyan lehet lealázni egy nemzetközi céget.
Kedves Kollégák, ha kínnak érzitek azt, hogy Penny-s dolgozók vagytok, akkor igaza van annak, aki azt mondja, hogy el lehet menni. De mondom: máshol is vannak problémák, nemcsak nálunk!
Ja és egy jó tanács! Gondolom senki sem diplomával dolgozik kasszásként, valamint árufeltöltőként. Nem kéne megbecsülni azt, hogy van munkahely????????????????? A mi üzletünk egy munkanélküli központ mellett van. Nekem egyáltalán nem nyújt kellemes látványt, hogy megyek 6 órára dolgozni, és már legalább 50-75-en állnak sorban a 8 órás nyitáshoz! De ha szerintetek olyan könnyű elhelyezkedni, akkor hajrá! Sok sikert Mindenkinek!

További jó gondolkodást, és jó munkát!