panabubus Creative Commons License 2009.07.25 0 0 5601
Érdekes azért amit taglalsz. És szerény véleményem szerint nem "off" ez a kommentem, mert moderációról lenne szó. Most megnéztem, és télleg ott van még az általad kifogásolt. Ez mondjuk annyiból örvendetes (>>negatív "elismerés" is ajkár) hogy legalább nálunk, a komolyabb témát, szakmai dolgokat kitárgyaló topikokban rugalmasak a modik.
Ezzel szemben érdekes, hogy jómagam (már mérgemben, és juszt'is) csak annyit írtam be eccer a nudisták fórumába, hogy "teszt".. És azonnal törlésre került a hsz.-om..:S Más, egyéb kommentekkel ugyanaz volt a helyzet, jött a Nagy Eke és kifordított mindent a sarkából. Pedig valahol ott éppen még ha nem is szó szerint a topikcímmel kapcsolatos, de olyan társalgás folyt, ami morális és egyéb téren igyekezett dolgokat kivesézgetni. Mégis, a BB könyörtelen módon radírozott..
Ezt csak azért hoztam össz ezzel, hogy tényleg nem ártana egy általános, de akkor mindenkor és mindenhol azonos szintű, volumenű "kisiklásokra" egy iránymutatást adni, hozni... Tudjátok, az arányosság elve és egyebek... Meg olyan szó is, hogy "objektivitás" stb. stb. ON.
Előzmény: Százbolha (5599)