ati86 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 387
Röviden, lényegre törően: Wes bejelenti, hogy ő Jock, így csak ő jogosult arra, hogy üzletet kössenek vele. Továbbá aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak is, amit a Ewing testvérek kérnek.

Hosszabban: Punk épp felkéri Ellie-t, hogy adja át az 1986. évi Jock Ewing-emlékdíjat, mikor megjelenik Wes Parmalee, s közli a közönséggel, hogy nincs szükség ilyen díjra, ugyanis Jock nem halt meg, előttük áll. A vállalkozók természetesen meglepődnek, Jeremy meg agyal. Kifejti az idős úr, hogy ő Jock Ewing, nem akarta, hogy a dolgok idáig fajuljanak, de már nincs más választása. Összegzi mindazt az eljárássorozatot, amit megköveteltek tőle. Átment a vérvizsgálaton, a sebész is azt mondta, hogy ugyanolyan sérülései vannak, mint Jocknak, sőt még Punk is bevallja, hogy minden olyan bizalmas információ birtokában van, amit csak Jock tudhatott
Ezek után kijelenti, joggal tarthat igényt a vállalatra, hiszen minden vizsgálat azt mutatja, hogy Jock valóban él, és az ő.
Ekkor mondja a vállalkozók szemébe, hogy ha Ewingokkal akarnak üzletet kötni, azt csakis rajta keresztül tegyék, mert ő a Ewing Olajtársaság elnöke.

Ekkor érkezik a siserehad...(Clayton, Jockey, Bobby) hozzáteszem, Bobbyék sérelme, vívódása jogos.
Előzmény: encián (386)