ati86 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 369
231. rész - Veszélyben
Rendezte: Michael Preece

Jockey: a megdöbbentő bejelentés után közli anyjával, hogy az esküvő valószínűleg elmarad, s küldje haza az embereket. Eközben felhívja Jennát, akivel közli, hogy menyasszonyként jelenjen meg az esküvőn, hogy így végleg kiiktathassa Pamelát az életéből. A nő azonban nem megy. Végül az esküvő után megbékél a helyzettel. A Valenine boltban összefut Samanthával, akiről még nem is sejti, hogy az üzlet tulajdonosa. Kapcsolata Mandvel egyre hidegebb, a nő a saját feje után megy, s Jockey nem tudja már a befolyása alá hajtani az ifjú hölgyet. A Colhun csapást fixálják, s elindul az akció előkészítése. A Parmelee utáni nyomozás lesújtó eredménnyel zárul a Ewing fivérek számára. Minden jel arra utal, hogy a férfi Jock.

Bobby: a terhesség hallatán kissé elbizonytalanodik, s elvonul megbeszélni Pamelával a teendőket. Elmagyarázza neki, hogy mindig is őt szerette, azért veszi el, mert szereti, s ebben nem akadályozhatja egy gyerek sem. Bízik a jövőjükben, s végül oltár elé vezeti immár másodszor bájos Pameláját, miközben emlékképek villannak fel az első esküvőjükről. Ellátogat Jennához, aki nem számít Bobby jelentkezésére. Bobby biztosítja a nőt, hogy gondoskodni szeretne a gyermekről, de a nő elzavarja. Pamelával megbeszélik a gyerek miatti problémákat. A Parmellee ügy neki sem kecsegtet sok jóval, s egyre biztosabbá válik, hogy a férfi saját apja.

Samantha: Összetalálkozik férjével a butikban, de az mit sem sejt felesége vállalkozásáról. Felkeresi West, s közli vele, hogy míg nem bizonyosodik be Parmelee igaza, addig ne látogassa meg a kis Johnnyt sehol a városban.

Pamela: aggasztják a hallottak, s elbizonytalanodik az esküvőt illetően. Végül Bobby szuggesztív személyisége, s szerelme a férfi iránt oltár elé vezeti az asszonyt. Azonban továbbra is idegesíti Jenna terhessége. Kisebbrendűségi érzése van amiatt, hogy nem tudott szülni saját gyermeket férjének, miközben Bobby nyugtatni próbálja őt, s közli vele, sose volt számára más nő, s a gyermek, Christopher, a legszeretettebb kincsük.

Cliff: értesül Jenna terhességéről, s a témán lovagol az esküvő végéig, habár most kivételesen nem akarta, hogy Bobby és Pamela ilyen áron menjenek szét. Aprillel továbbra is találkozgat, de Jamie-t biztosítja szerelméről, s hogy szereti.

Ellie: Találkozik Wesszel a képtárban, akitől egy sárga rózsát, Ellie kedvenc virágját kapja. Southfork úrnője egyre bizonytalanabb, s úgy véli, volt férje visszatérhetett.

Clayton: felesége után indul a képtárba. Gratulál Pamelának és bobbynak az esküvőjükhöz.

Ray és Donna: kicsit megszeppen Ray, miután kifecsegi a hírt. Donnát biztosítja, hogy nem az övé a gyermek, s lelkiismeret-furdalást érez Donnát illetően. Jennát meglátogatja, s bocsánatot kér tőle is.
Donna ismét férje felé indul, de a béküléshez út bizony nagyon nehéz, s nem is biztos, hogy érdemes.

Jenna: Jockeyval beszél telefonon, aki győzködi, menjen el az esküvőre, Jenna azonban hallani sem akar róla. Leszidja Rayt, amiért elmondta Bobbynak a hírt, s elküldi Bobbyt, amiért az kötelességtudatból s felelősségérzetből meglátogatta a várandós asszonyt. Közli vele, semmit ne tegyen a gyermek miatt.
Előzmény: ati86 (368)