ati86 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 368
230. rész - Bobby második házassága
Rendezte: Leonard Katzman

Jockey: egyre inkább szövögeti terveit B.D. Colhunnal, aki Szaúd-Arábia elleni csapásra készül, természetesen szupertitkos körülmények között. Újra kiköti, hogy Colhunnak garanciát kell vállalni arra, hogy Jockey neve semmilyen körülmények között nem merülhet fel a katonai akció kapcsán. Közben Colhun egy kis bemutatót tart neki a telefonban egy robbantásról. Szemmel láthatóan meggyőzi Jockeyt szavahihetőségéről. Bobbyt továbbra is fűzni, ne menjen hozzá Pamelához, miközben Bobby elszánt, s figyelmezteti bátyját, ha bármit is ellenük tesz, megnézheti magát. Mandyvel való kapcsolata egyre aggasztóbb, s felkeresi a divatcég vezetőjét, hogy megvásárolja a boltot, az azonban nem eladó. Továbbra is nyomoztat Parmelee után, hogy minél többet megtudjon a titokzatos emberről.

Bobby: Jockeynak segédkezik az Ál-Jock elleni harcban, miközben már gőzerővel készül az esküvőre. Pamelával az esküvő előtt egy tisztásra tesz kitérőt, ahol megvallja szerelmét a nőnek, s megmondja neki, sose hagyja el, bármi történik is. Ezután csókolózásba fognak. Felkeresi Jennát, de csak Charlie-t találja otthon, aki Bobbyt ridegen elutasítja. Már a nászindulóra készülnek, mikor Ray elszólja magát Jenna terhességéről, s Bobby ennek hallatán ledermed.

Samantha: továbbra is folytatja Jockey elleni áskálódását, s mindent megtesz, hogy Mandyt felfuttassa, seltüntesse férje életéből. Elmeséli Ellienek, hogy felkereste West, s számos jel arra utal, hogy Wes valóban Jock. Közben felkeresi Johnnyt Parmelee egy focimeccsen. Már gőzerővel dolgozik Pamela esküvői előkészületein.

Pamela: az esküvő napja már élénken foglalkoztatja a fantáziáját. Testvérét kéri fel tanúnak, aki igent mond a felkérésre. Bobbyval az esküvő előtt egy kis kitérőt tesznek egy tisztásra, majd onnan rohannak a már kezdődő ceremóniára. Jamie segít neki felöltözni, majd, miután kijön a szobából, meghallja Ray lesújtó bejelentését Jenna várandóságától.

Cliff: April Stevens látogat el irodájába, hogy Jack részéről tárgyaljanak, ám az üzleti megbeszélés intim percekbe csap át. Rajtakapja Jamie a két embert, s egy poharat dobva Cliff után, kirohan a Barnes-Wentworth cég irodájából. Cliff próbál békülékeny hangot megütni, de hiába, a nő elhagyja. Aprilt viszi el Pamela esküvőjére, s Jamie meglehetősen nehezen viseli az asszony jelenlétét. Jack sem ugrál érte.

Ellie: az esküvő napján megjelenik Wes Parmelee a ranch mellet, s közli vele, hogy találkozni akar vele a képtárban. Ellie, kissé vonakodva, de beleegyezik a meghívásba, avval a feltétellel, ha a férfi elhagyja az esküvő helyszínét.

Clayton: továbbra is idegesíti az idegen jelenléte, s Ellie-re gyakorolt hatása, s nehezen tudja türtőztetni magát

Ray és Donna: Ray megtudja Jennától, hogy gyereket vár, s megígéri, nem mondja el senkinek a hírt. Az esküvőn összetalálkozik Donnával, akivel bunkó módon társalog, amihez hozzájárult a több pohárnyi tömény ital leküldése is. Megdöbbentő bejelentést tesz az esküvői szertartás előtt. Jenna gyermeket vár Bobby Ewingtól.
Donna továbbra sem boldogul Rayjel, de minden alkalmat megragad, hogy közelebb kerüljön hozzá ismét.

Jenna: megkéri Rayt, nehogy elmondja a baba jöttét Bobbynak, majd maga megoldja a problémáját. Charlie-val ismét összevesznek, s lánya anyját okolja, amiért Bobby mást akar feleségül venni.
Előzmény: ati86 (363)