tombadillo Creative Commons License 2009.07.20 0 0 38443
"Pl. szerinted a források, melyek a magyarságra vonatkoznak, hülyeségek, (ismert az ókori szerzők ilyetén való idiótának való beállítása, mert ellentmond némi IE és FU kényszerképzeteknek), ám soha nem említesz konkrétan semmit, mert akkor kiderülhetne, hogy csak mozgalmista kereplőforgató vagy."

Azokat a forrásokat meglehetősen önkényesen tekintitek a magyarságra vonatkozónak, már csak azért is mert alapként fogadjátok el, hogy a szkíták, summerek asszírok, mit tudom én még kik is magyarok.

Egyébként teljesen általánosságban írtam a szerzőkről, hogy ostobák voltak, és persze nem úgy értettem, hogy 30 IQ-val irkáltak történelmet, hanem úgy, hogy bár a saját köreik legolvasottabb és legtanultabb elméi voltak, ugyanakkor nem rendelkeztek sem az objektív kutatás forrásaival, fogalmuk sem volt (megengedem nem is lehetett) a tudományos kutatás elveiről és követelményeiről, és nagy valószínűséggel a legtöbbször a szándékuk sem az objektív történelem írás, hanem a saját uralkodójuk (szponzoruk :-)) kiszolgálása volt.
Előzmény: retlax (38436)