füstsz Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1247
Tisztelt Fórumozók!

Sajnos én nem tudtam részt venni a közgyűlésen, mert a munkaidőm ezt nem tette lehetővé. Szeretném ha lenne még egy lakógyűlés, ha lehet még ebben a hónapban és az esti órákban, talán ez az az időpont mikor többen itthon tartózkodnak. Ha jól értelmezem, akkor most az eladatlan lakások után is mi fizetjük az energiaköltséget bár nem értem miért, nekem azért ennyire nem megy jól.
A konténer rendelését is meg kellene szüntetni, mert valakik nem képesek összehajtogatni a dobozokat és gyakorlatilag pár db doboz elfoglalja az egész konténert, valamint az elején szemetes kukák helyett kaptuk és nem szelektív hulladék gyűjtőnek, szerintem ez is felesleges pénz kidobás.
Talán elég lenne havi egy konténer 2-3 napra, ha nagyon muszáj. Az öntözőrendszerre pedig tényleg kellene tenni egy esőérzékelőt, mert eső előtt, eső után folyamatosan locsol, erre sincs igazán fölös pénzem, ráadásul a belső kertben már szárad a gyepszőnyeg tehát ott növelni kellene a locsolás intenzitását. Nem tudom kinek a kötelessége ez, gondolom nem az enyém. Viszont szívesen megfizetnék egy gondnokot tisztességesen, aki a hibákat orvosolja főleg a kezdeti időkben, mert a ház most kezd beállni és a hibákat még most kellene orvosolni, javítani.
Sajnos a kapu bejáró előtt a táblát a tegnapi vihar kidöntötte és az útcára dőlt, pár lakó küzdött vele de nem bírták a helyére tenni. Nem tudom kinek lenne a kötelessége ennek a helyreállítása, de fizetni nem fogok ha egy kocsi nekimegy véletlenül. A kerítés ügyében tényleg intézkedni kellene, ha van ügy, vagy a Beruházó a nekünk kiküldött levéllel elintézettnek tekinti a dolgot? A mérőórákat szerintem önnek kellene leolvasni, kiszámolni, az lenne a tiszta dolog, és a felhalmozott tartozásokat aki nem fizetett a határidő elteltével kitenni a faliújságra, hogy megtudjuk ki helyett fizetünk abban a hónapban. Igazából azt szeretném ha mindenki végezné a kötelességét és a lehető legtakarékosabban működne a társasházunk, hiszen gazdasági válság van, vagy mi. Ezek csak javaslatok, lehet másképp is de szerintem így nem mehet tovább.

Üdv Mindenkinek!
Előzmény: GLORIA274 (1246)