üdv szakik
sajnos elb...tam a krómozásra félre tett pénzem :( igaz nem bántam meg
vettem az árából egy Duna oldalkocsit (898/175)
az orr dísze hiányzik és a kárpit ja, a lámpák vannak hozzá, a T5söm fogja megkapni. Nincs valakinek eladó orr dísze?
pár nappal később jött egy P10es 1968 júniusi forgalmija sajnos nincs meg.
utána párhéttel a kocsmában egy öreg fószer leszólított, hogy van egy eladó T5-se, ami végül kiderült , hogy T1-es 1963 márciusi (3030472) EN-05-00 forgalmi rendszámú . forgalmija megvan , rendszáma nincs, kicsit hiányos.
következő héten újra a kocsmában egy haverom szólt , hogy eladja a tatája Pannóniáját. Kérdeztem tőle egy-két dolgot de semmire nem tudod válaszolni. Annyit mondot a motorról , hogy fekete 1962es és nincs papírja. Mondtam neki , hogy engem érdekel ,másnap elmentem és megnéztem. Egy tyúk olba vezetet :) lepakoltam róla és elkeztem körbe nézni látom kisfékdobos, ez így nem oké gondoltam 62es és kisfékdobos nagyfékdobosnak kéne lenni, hátsó lámpa csőlámpa azt meg 64ben rakták motorokra (ha jól tudom) ugy , hogy nagyon elbizonytalanodtam és megnéztem a vázszámát akkor örültem meg igazán (4091450) 64es szeptemberi T5ös megalkudtunk és elhoztam.
A rendszáma megvan(EP93-01) a forgalmiját keresik , a blokk meg volt szorulva, 46ezer km van benne.
jól fog telni a nyár, lesz mit csinálni:)