GLORIA274 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1246
Tisztelt Tulajdonosok!

A közgyűlésen Önök döntöttek arról, hogy nem akarnak területarányos előleget fizetni! Ezért mint több szolgáltatónál szokásos mindenkinek le kell olvasni a fogyasztását és ki kell számítani ez előleg összegét! Azt gondolom ez nem lehet nagyon megterhelő senkinek!

A közgyűlésen azt mondtam, hogy három energia elszámolást fogok készíteni, ahol a tényleges költség különbözete felosztásra - szétosztásra kerül! Ebben is Önök döntöttek, hogy fogyasztásarányosan legyen, aki jól emlékszik én nem ezt javasoltam! Igazságosabb ha a veszteségből azok is részesednek akik lakását a veszeteség hő esetleg melegiti azaz az üres lakások, vagy a többlet teljesítménynek rendelkezésre kell álljon!!!!

Sajnálatos, de gyakori, hogy az elmondottakból minden információt pontosan nem jegyzünk meg, így azon ténynek a megjegyzése is elmaradt, hogy az teljes energia költség szétosztása történik a lakók között! Azaz egy kis matematika, ha kisebb az osztó, a hányados nő! (Tehát elméletben, ha egyetlen lakó lakik a házban az fizeti a teljes energia költséget!!!!!)

Így az a tájékoztató adat amit korábban mondtam, hogy egy KWh költsége mennyi lesz más házakból származó tapasztalati adat volt, nem számításon alapuló erre a házra vonatkozó tényadat! A tényadat -20090501-ig 18,70 Ft/Kwh!!!! Elmondanám, hogy az elosztás jellegéből adódóan az a jövőben nem lehet kevesebb 13 (illetve az Áfa emelés miatt 14 Ft-nál) és a határ a csillagos ég.

A rendszer kiépítéséből adódóan sok beavatkozási lehetőségünk nincs, hiszen a kazánházban csupán hőfokot és működő kazánok mennyiségét lehet állítani. A többi Önökön és az meghatározott rendszer adottságokon múlik!!

Egyéb: Mint mér jeleztem a Tulajdonosok fizetési kötelezettségeit az alakuló közgyűlési jegyzőkönyv tartalmazza, arról havonta semmilyen értesítés elszámolást a tulajdonos nem kap! Amit kapni fog az egyeztetés és fizetési felszólítás, ha nem teljesít! Ezeket most mindenkinek kiküldtem!

Üdvözlettel
Előzmény: egyiklako (1230)