Üdv.
Ha lehet az externetről lebeszélnék mindenkit.
Hosszú évek óta, talán 10 éve folyamatos felhasználójuk voltam, de úgy érzem az elmúlt másfél év alatt mindent tönkre tettek, amiért érdemes volt náluk ügyfél lenni. Induláskor azért őket választottam, mert hirdetések nélkül, ismerősök, használók tapasztalatából az derült ki, ez egy jó cég. Évekig az volt. Tavaly egyesültek a nem tudom kivel - ami számomra mindegy kellene, hogy legyen, de nem az. Már nem ugyan az volt az ügyfélszolgálat, nem lehetett elérni őket, nem válaszoltak az emilekre (ha nincs névszerinti kapcsolatom semmit sem tudok intézni). Rosszul számláztak, egyoldalúan megváltoztatták a számla küldés idejét (induló szerződésnél azt is megkérdezték, melyik nap akarok fizetni, aztán úgy döntöttek, 10-e helyett fizessek a hónap végén). A hónap 3. hetében a következő hónap díját fizetteték ki, ha nem fizettem időben, kamatot számítottak fel - holott nem prepaides volt az előfizetésem. Jeleztem ezt, de a saját szabályzatukra hivatkozva azt írták vissza, hogy jogos igy számlázniuk. Minden évben megkaptam az értesítőt, mennyivel emelik a havi díjamat, holott az új ügyfelek lassan a felét fizették annak, mint amennyit én (ja a hűség nem számít, de legalábbis nem annyira!), aztán egy meggondolatlan hűségszerződés után hónapokig próbáltam rendezni a rosszul (korábbi díjjal) kiszámlázott, végül behajtónak átadott hibás számlát, és olyan is előfordult, hogy a meg nem érkezett számlára küldtek felszólítást. Ez utóbbit kb fél év alatt sikerült rendezniük. Azért a koronát az tette fel, ahogy a felmondásommal kapcsolatos ügyintézés bonyolódott. Mivel elolvastam az idevonatkozó szabályokat, két hónappal hamarabb írásban bejelentettem a szándékom, mármint hogy augusztus 1-vel felmondom a szolgáltatást. 8 nap a felmondási idejük, de azt nem mondták el az ügyfelesek, hogy mindegy mennyivel hamarabb mondom fel, 1-től kedzve 8 napot még kiszámláznak, akarom nem akarom... Kívánom a mostani vezetésnek, és azoknak, akik megszüntették a valóban emberi (napi 24 órában udvarias ember vette fel korábban a telefont, és segített mindenben - ez már sehol!) ügyintézést, akiknek igy is jó, és akik nem becsülik semmire a hűséges előfizetőt, s nem tiszteltek meg legalább annyival, hogy nem szednek be még plusz összegeket (hiszen a szabályzatukban eleve benne van, ha a felmondási időn túl mégis használnám a vonalat, azt kiszámlázzák), más is jöjjön rá, hogy ez már nem ugyanaz a cég. Mivel van elég a piacon, és tisztességes is akad szerencsére, veszítsenek minél több ügyfelet, talán a verseny eszükbe juttatja, honnan és miért indultak! Nagyon rossz érzéssel fejezem be, és igyekszem minél hamarabb elfelejteni ezt a céget, lebeszélve mindenkit a szolgáltatásuk igénybevételéről. Köszönöm, hogy elmondhattam...