megyerizs Creative Commons License 2009.07.14 0 0 561
Sziasztok!

Én ma kora este, amikor hazaértem tapasztaltam, hogy a HOK... rendszámú ezüst színű Opel Astra megállt a garázskapu előtt, kiszálltak belőle bejöttek az ajtón és bentről kinyitották a garázskaput, a bejárati ajtó pedig nyitva maradt.

Valamint az A 4.-en valamelyik agyoniskolázott személy egy szatyor szemetet a folyosót záró kitámasztott ajtó mögé dobott, valamint végig le van verve a fal. Gondolom a bútorszállítók lehettek ilyen okostojások.

A gazolást mi már egyszer elkezdtük, a homokozó körül megcsináltuk, meg ha lemegyünk a gyerekekkel, akkor mindig húzgálok ki egy adagot.
Ez állítólag még a kivitelező feladata lenne, mert nem adta át a közös képviselőnek vagy valami ilyesmit mondtak. Később majd a takarítónő feladata lesz.

UPC-sek tapasztaltak már internet kimaradást?1 hete kötötték át a rendszert, mert mesésen működött az internetem (hol volt, hol nem volt) és tegnap egész este megint nem működött. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és kapcsolgattak jobbra-balra, majd egyeztettünk egy időpontot, hogy holnap megnézik. Ma működik rendesen.

További szép estét!
Előzmény: sirpg (559)