maydayray Creative Commons License 2009.07.13 0 0 3249

hát izé, mint a legjelentéktelenebb topiktag, aki (asszem legalábbis) nem is érintett teljesen az ügyben (bár lehet buktam én is pár hsz-t, nem tartom annyira számon), viszont a noxtopikban volt már dózsás, fradista, buzi (ez a legjobb, voltam már tiltva "másozás" miatt), disszidens, akit bekussoltat mugheb meg clisHe minden héten legalább egyszer és köszönetképpen jöttem már párszor vissza egy p kezdőbetűs helyről, szóval én, maydayray (aki amúgy Barça-drukker és hetero, desőt ma este jegyzi el barátnőjét), szintén elnézést kérek bármi olyanért, ami a moderatúra tagjait sértette, bántotta, bosszantotta.

ettől teljesen függetlenül kérném a modikat, hogy ha nem bírnak a sorok között olvasni (mert a topik igen gyakran desőt szinte mindig erről szól), akkor - eltekintve nácizástól, kurucozástól, labancozástól meg politizálástól, natürlich, mert az root és végleg, gondolom - talán ne olvassák a topikot. mi tényleg tök jól elvagyunk ott. még akkor is, ha a pszichiáterem szerint nekem tök nem kéne ilyennel rombolni a személyiségemet.

és én személy szerint köszönöm a nem modikötelesség kategóriába tartozó segítségnyújtást is Panamának. (de azért lehet nem ártott volna a sok próbaüzenet egyikében annyit leírni, hogy mire is szolgálnak azok)

és most mindenki egyszerre, hogy Szárszón ölelj még!