A fékek rendben, de a Continental-lal nem vagyok igazán megelégedve. Tavaly vettem az akkor friss-meleg Michelin Energy Saver-t a Picassora, érezni lehet a különbséget. Megnyugtatás képpen: tök jó gumik a Continentalok, csak a Michelin jobb. Esőben is szépen szalad (felhőszakadásban is) csak fékezéskor nyöszörög, aztán hirtelen megcsúszik. Mire feléled az ABS, addigra már csúszik valamennyit a kocsi; tapasztalat, sajnos.
A Picasson mindig Michelin volt, új korában azt hittem rossz az ABS, mert nem tudtam megszólaltatni (persze nem is csúszott meg) De majd télen! :-)))
A központi zárat én szereltem be, ha nem olvastad még, itt megtalálod az élménybeszámolót róla. Csak gyakorló mazochistáknak ajánlom, nekik viszont kötelező :-) Nem lepődök meg a 23 eFt-os munkadíjon, attól függetlenül, hogy én is sokallom. El lehet legózni néhány órát vele, bár aki tudja, mit hol kell megfogni, az sokat segíthet magán. Próbáld meg esetleg a szakit négyszemközt rávenni, hogy mondjuk hét végén csinálja, és ne a szervízben. Lehet, tudsz vele spórolni. Hátha...
Vagy beszélj gombfoci olvtárssal, a legjobb megoldást asszem ő választotta (gyári motoros zár bontóból, azt lényegesen egyszerűbb beszerelni)