ati86 Creative Commons License 2009.07.07 0 0 333
Szia!
Igen, én is kerestem az elején, de nem írták ki. Úgy látszik, nagy meglepetésnek szánták.

Mellesleg a mai rész elég jó volt, de a vége tetszett a legjobban. Ha Bobby nem tért volna vissza, itt ért volna véget a Dallas, ugyanis ebből többet nem lehetett volna már kihozni.Ha Samantha meghal az irodában, azonnal véget ért volna a Dallas. Jockey már nem tudta volna kin kiélni perverz örömét. Azt sem tudtam volna elképzelni, mit kezdtek volna Pamelával immáron Mark oldalán, hiszen a viszály legfőbb oka, a Ewing-Barnes szembenállás szűnt volna meg ezzel.
Egy kijózanító Jó reggelt nagyon jó jött, még ha voltak nagyon is értékelhető momentumai az évadnak, mint pl. a Donna-Ray örökbefogadási történet.

Az évad legfőbb hibája az egysíkúság volt, az ötlettelenség, nehézkesség, s a Bobby hiányán érzett gyötrődés. Majdnem az évad végére értünk, mire pam és Jenna elfogadta végre bobby halálát.
Az meg, hogy a nézők elégedetlenek voltak a sorozattal, csak egy ürügy volt a sok közül, hogy Bobbyt visszahívják. Valójában a felszín alatt már jelenhettek meg rendezői-produceri problémák is, hiszen az évad meglehetően lekerekítettre sikeredett, nincs az embernek az az érzése, hogy folytatódni fog. Bobby hiánya én szerintem már anyagilag is érezhető lehetett a készítőknek.
Meg olyan művire sikeredett a puszi-nyuszi kapcsolat Samantha és Jockey között, és Ellie jövőbeli jókívánságai menyének, mintha Pam búcsúzna a sorozattól. Ha mindez nem álom lett volna, akkor Pam kapcsolata megszűnt volna szinte teljesen Soutforkkal.
Előzmény: Dr. Máris (332)