visszafele emeletes busszal jottunk, a fejunk folotti pakoloresz ugy kb 8-10 cm volt,egy ilyen hosszu utazasnal vinnel fol pledet, vagy melegebb pulcsit ejszakara, nyakparnat. Na most mi azon ultunk mikor nem kellett, mert semmi az egvilagon nem fert fel oda. Semmi. Mondjuk a kesztyunk folfert volna, de ritkan viszek kesztyut nyaralni. Egy utasnak a fejere esett a laptopja is. A kajas egesz uton a labunk kozott volt, a terdunk pedig az elottunk levo szek tamlajaban. A ket szeksor kozott az 50 kg-os lanyom nem fert el csak lapjaval. A szeket elvileg szet lehet huzni, ugy emlekszem a egy masik buszon ezt jobban szet lehetett. Ugy tunt a foldszinten utazok kicsit kenyelmesebben voltak. Egyebkent szep formaju, uj buszok, de max varosi kozlekedesre. Vagy mazohistaknak. Azota kicsit maskent nezek itthon a 9-es trolira :)))
Megjegyzem kicsit feltem ket eve a buszos utazastol, de franko volt, vagy legalabbis turheto, ez ezzel jar, tenyleg nem vagyok razos utas, eleg oreg es tapasztalt vagyok ismerem az ar-ertek viszonyokat, soha nem varok el tobbet, mint fizettem.
Viszont mondhatom a part tenyleg karpotolt, es Marcsi is, akit a joisten is erre teremtett, tenyleg van tudasa szive a dologhoz es igazabol neki is koszonhetjuk hogy pozitivan gondolunk vissz a nyarra. Es persze maskor is megyunk Sartira.
Ami meg egy aprocska negativum, az elso hetvegen egy doglott roka volt a faluba vivo ut menten, ez a nyaralokon kivul senkit sem zavart. Gondoltuk ok hetvege, majd a masodik heten elviszik. Nem vittek el. Nagyon nagyon budos volt. Mellette levagtak a fuvet, kinyilott egy bar a parton, de a doglott roka vegig ott volt. Befogott orral jartunk, de elutazasunkig a doglott allat ott hevert. Senki nem szolt az illetekes elvtarsaknak, hogy ugyan vigyek mar el onnet, mert az ilyen dolognak nem csak szaga van, hanem hat hogy is mondjam, kisse egeszsegtelen is.
Nya... az idojaras jo volt, ezt kivanom minden nyaralonak.
Nyilvan azert vagyok kritikus Sartival, mert szeretem, azert vagyok kritikus az utazassal, mert meg utazni fogok, egyebkent mi az ordogert szajkarateznek.