Nagy Pali pék
2009.07.07
|
|
0 0
27
|
Én a Premiumnál vagyok, ráadásul UL, amely még komolyabb kockázat, a 2008-as hozamom -389 000 Ft volt, a végső egyenlegemben kb. 200 000 Ft veszteségem van a tavalyi évben, a feleségem ugyanitt szenvedett el egy -100 000 Ft-os hozamot. Nem néztem vissza, hogy tavalyelőtt mennyi nyereségünk volt, ha egyáltalán, de ez tényleg sokkoló. Én nem fogok váltani, szerintem minden biztosító mínuszba ment tavaly, nagyon komoly veszteségek voltak. Küldtek is egy kiskátét a válságról, meg hogy mit tettek ők eddig a veszteségek minimalizálása érdekében, el is hiszem persze, meg minden, de azért istenemre mondom, a párnába bevarrós módszerrel lassan jobban járnánk. Jó, én is tudom, hogy 20-30 évet kell nézni stb. de nekem az összes 2006-07-es befektetésem, amelyről a pénzügyi okos mikulások azt mondták, hogy a legfaszább, egyelőre kidobott pénz. Pl. az életbiztosításom Multiconto Genius UFS Eurocapital, sikerült bevásárolnom 1,31-es árfolyamon, most már stabilan vagy két éve totál csőd, jelenleg 0,78. Kilépni persze nem lépsz ki, mert bízol a fordulatban, de ha nem vagy pénzügyi mágus (ahogy én sem), csak a pislogás marad. |
Előzmény: Thappa (26)
|
|