vadeger Creative Commons License 2009.07.04 0 0 34
KAZAH VAGYOK. egyébként sem tudnék többet érdemben mondani, mert nem írtad le kik a szeződő felek és mik a jelzálog- és tulajdonviszonyok. (és mellesleg világ életemben megtettem mindent annak megelőzésére, nehogy olyan helyzetbe "kerüljek", hogy rossz pénzügyi érzékkel megáldva, tartozás mellett 3 gyereket vállaljak, így nyilván semmi hasznosat nem fogok tudni mondani) érthető, hogy feldúlt vagy, de mi tehetünk róla? bocs. Ügyvédtől kaphatsz olyan tanácsot, amiből nem derül ki a személyes véleménye.

 

Nem azt írtam, hogy te vagy a nemzet megkárosítója, meg veszélyes bűnöző. Nem vagy az, ez nyilván jó. A kettőt össze sem lehet hasonlítani, ebben is igazad van. De ugye száraz penészes kenyeret is jobb enni, mint faforgácsot?

 

ITT meg nem jó konnektorba dugták a mosógépet. Azok sem voltak rossz emberek. Csak meghaltak.

 

Az alvilági cigányokkal fenyegetés miatt nyugodtan föl lehet jelenteni a kerületi kapitányságon ha van tanú, mégha igaz is, amit mondott. Ha nincs tanú, akkor téged ültetnének csak le miatta. Akkor is, ha valóban elkövette. Ez a büszke Magyarország.

 

Szerinted ép elméjű ember elmegy végrehajtónak? nincs itt min csodálkozni.

 

Amennyire a kérdések konkrétsága megengedte, értelmes választ kaptál, de lehet, hogy inkább arra vágytál, valaki simogassa a lelkedet, mert az segít elterelni a figyelmed arról, hogy valamit csinálni kellene.

 

if it not success i will be execute