Zsolti9014 Creative Commons License 2009.07.04 0 0 25763
Szép napot Babettások!

Valamikor réges-régen már írtam ide, azt hiszem.

Most azonban csak annyit szeretnék jelezni, hogy:

van nekem egy szépen felújított (de azért nem kell a restaurálás szintjére gondolni) 207.300-asom, amit már lassan 2 éve használok, akár 50-60 km-t egyhuzamban.

A lényeg azonban, hogy most olybá tűnik, hogy a haverokkal belefogunk egy évek óta be nem indított Babetta rendbeszedésébe. Első lépésként életet lehelnénk bele, aztán majd ki tudja. Vagy megpróbáljuk az eredeti állapot közelébe állítani (itt sem beszélhetek restaurálásról, a színvonalat illetően), vagy pedig valami egyedit igyekszünk kihozni belőle.

Mivel az első motort apával és nagybátyámmal csináltuk, ezt pedig csak baráti körben fogjuk, valószínűleg több alkalommal is kérdéseimmel fogok hozzátok fordulni.
A projekt célja az a tanulás és tapasztalatszerzés, illetve a kellemes és hasznos időtöltés lenne. Humán tagozatos gimnazistaként (már végeztem vele :D) túl nagy tapasztalatom nincs, de így tanul az ember.

Ha sikerül belevágni a dologba, valószínűleg képekkel is dokumentált beszámolót hoznék. Persze még semmi nem biztos, hiszen előbb szemügyre kell venni a felújításra váró gépet, valamint a többiekkel megbeszélni a részleteket.